Krmivo browning crispy carp 1kg

Kód: 44 3970040
Neohodnotené
Značka: BROWNING
€3,88
Skladem (> 5 ks)
To najlepšie na kaprov a veľkých pleskáčov. Zabudnite na neúspech! Ideálne na preteky a rybolov, kde vsádzate na úspech. Krmivo špeciálne navrhnuté na lov kaprov a pleskáčov. Hrubá štruktúra, špecifická aróma a osvedčené atraktory v krmive.

Detailné informácie

Podrobný popis

44 3970040 Crispy Carp - nová rada krmív, ktorá vďaka svojej svetlej farbe a intenzívnej ovocnej aróme selektívne prilákava veľké ryby, ako je kapor, pleskáč. áto zmes dokáže ryby udržať na lovnom mieste po veľmi dlhú dobu. Veľmi hrubé krmivo s veľkým množstvom častíc. Cripsy Carp dobre viaže pridávané krmivá a vďaka svojej svetlosti a ovocnej aróme je toto krmivo takmer dokonalé. Zvláštnosťou je pridanie cornflakesov (kukuričných lupienkov), kroré tejto zmesi dávajú nezameniteľný vzhľad a jedinečnú chuť.
Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team Slovakia

Najosvedčenejší recept Feeder tímu
RECEPT 1 Kapor a pleskáč:
1 kg 44 3970040 Crispy Carp
1 kg 44 3970030 Grand Competition

RECEPT 2 Kapor a pleskáč:
1 kg 44 3970040 Crispy Carp
1 kg 44 3970041 Cripsy Big Bream

RECEPT 3 Kapor a pleskáč:
1 kg 44 3970040 Crispy Carp
1 kg 44 3970015 Grand Slam

RECEPT 4 Kapor a pleskáč:
1 kg 44 3970040 Crispy Carp
1 kg 44 3970001 Champions Choice 1kg No.1

ODPORUČANIE: pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesy minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.

Miešame Browning zmesi - je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou – čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.

Poďme miešať:
Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes „chladná“. Zmes potom opäť preosejeme a necháte „stáť“. (hovorím tomu „dozrieť“....)

Dodatočné parametre

Kategória: Nástrahy
tabulky: <table class="WithBorder"><tr><td>obj.číslo</td><td>model</td><td>objem </td></tr><tr><td>44 3970040</td><td>Crispy Carp</td><td>1kg</td></tr></table>
Naskladnené: 06.09.2021
videa: <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/q2eaahC3r7A?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/FpnhdW_QFtU?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/mlmMhv5gNr8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/aHIuUyavnKM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/5Br7pg6Cn-k?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/6yv6_yAZQ3U?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/UEUyjJjGdVI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/DnRLGgK6zt4?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div> <div><iframe width="255" height="143" src="//www.youtube.com/embed/KhfY63S73KQ?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div>
poradové číslo: 28073

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: